Press center

zentrada premia i suoi migliori fornitori per il commercio di beni di consumo

March 26, 2014

La rete di acquirenti europea zentrada avvia una iniziativa di qualità e riconosce il miglior fornitore all'ingrosso di zentrada.networks con premi per l'anno 2013. I premi sono stati consegnati il 26 marzo presso la Fiera Internazionale di Azione commercio di beni di Colonia.

Szerencsés nyertesek: Andrea Schulte és Jürgen Bock (m.) Kesef Schmuck cégtől Hubert Wannerrel a zentrada képviseletében. Jobb oldali kép: vásárlói elégedettség kategória nyertese: Tiny Tony cég képviseletében Tan-Schöpp Asszony Hubert Wannerrel

„Az önálló nagy- és kiskereskedők csak egy szolgáltatásorientált partnerségben tudnak hosszútávon túlélni”- magyarázza a zentrada cégvezetője Ingo Schloo az ünnepségen.

Az online nagykereskedelem dinamikusan fejlődött az elmúlt években, de a vásárlótól és a felkínálótól is egyaránt megköveteli a folyamatos fejlesztést és a hatalmas lehetőségek előnyeit kihasználják.

A zentrada.network ma már számos független kiskereskedőnek kínál hatékony online kereskedelmi platformot az európai nagykereskedelemhez és támogatja beszállítóit kínálatuk és szolgáltatási minőségük optimalizálásában.

A zentrada most még egy lépést tett a minőség felé és kitüntette a legjobb beszállítókat különböző alapvető kategóriákban.

A zentrada-beszállítók ehhez az öt legfontosabb területen lettek értékelve:

-     reakcióidő

-     kiszállítás gyorsasága

-     problémás esetek aránya

-     szállítási költség

-     ügyfél elégedettség..

A zentrada saját rendelésbonyolítási rendszerén a TradeSafe-en keresztül 2013-ban több mint 100.000 ügyféllekérdezés, rendelés és kiszállítás bonyolódott. Ebből az összesített adatbázisból lettek a legjobb, minimum 50 lezárt rendeléssel rendelkező beszállítók a különböző kategóriákhoz kigyűjtve. Az ügyfél-elégedettség eredményéhez pedig a több mint 20.000 részletes felkínálói minősítést, visszajelzést és a visszatérő rendelők arányát vették alapul.  

A „Reakcióidő” kategóriában az első helyezést a divat termékcsoportban felkínáló Best4You Ltd. nyerte el Magyarországról. A „Kiszállítás gyorsasága” kategóriában a győztes a Kesef Schmuck Gmbh lett, ugyanúgy minta „Probléma Kvóta” kategóriában. Különösen kedvező szállítási költségeket a lengyel DANLOBinfo cég kínált. Az „Ügyfél-elégedettség“ kategória győztese Európa szerte a német Tiny Tony cég lett.

„Az online kereskedelemben a vásárlók szolgáltatási követelményei magasak és nyilvánvalóan kisebb, de jobban szakosodott beszállítók az interneten és Európában hatékonyabbak„- nyilatkozta Ingo Schloo.

Az öt kategóriás Top-10 listán 14 pozícióban külföldi felkínáló található.

A zentrada.network a különböző nagykereskedelmi piacterein keresztül 300.000 független kiskereskedőt és kereskedelmi vásárlót köt össze a teljesítményorientált importőrökkel, gyártókkal és nagykereskedőkkel egész Európában.

leggi l'articolo

Il mercato all'ingrosso zentrada inizia l’attività in Italia

February 12, 2009
leggi l'articolo